AktuelnoVesti

Lukoil Srbija pomaže predškolce

1.43KPregleda

LUKOIL SRBIJA DONIRAO LETNJIKOVAC VRTIĆU „OLGA JOVIČIĆ RITA“

 

 

U predškolskoj ustanovi u Kraljevu predat na upotrebu novi letnjikovac u sklopu programa društveno odgovornih aktivnosti LUKOIL SRBIJA u 2022. godini.

 

 

Poslednji ovogodišnji projekat, realizovan u okviru prоgrаma društvеnо оdgоvоrnе pоdrškе LUKОIL SRBIЈА dеčјim ustаnоvаma, sproveden je u Kraljevu u Predškolskoj ustanovi „Olga Jovičić Rita“. U prisustvu kolektiva ove ustanove i mališana, letnjikovac koji će biti od velike pomoći u izvođenju aktivnosti kraljevačkog vrtića predali su na upotrebu predstavnici LUKOIL SRBIJA.

 

 

 

Mališani su se svojom kreativnošću odužili kompaniji na pruženoj pažnji, i na izvanrednom mozaiku sastavljenom od sličica koje su sami nacrtali, napisali poruku: „Hvala vam zato što ste nas naučili šta je prijateljstvo, zato što ostvarujete naše snove i zato što sada imamo prelepo mesto za igru!“
Program društveno odgovornih aktivnosti „LUKOIL SRBIJA“ u 2022. godini obuhvatio je ukupno 16 pažljivo osmišljenih projekata, s ciljem da donese pre svega radost bezbrižne igre mališanima, da doprinese njihovom zdravom odrastanju, učenju i spoznavanju sveta oko sebe.

 

 

Dugogodišnjom podrškom nizu kulturnih manifestacija u Beogradu, LUKOIL je postao prepoznatljivi Prijatelj FEST-a, Martovskog i Džez festivala te Dana Beograda i Dana slobode, negujući kosmpolitski duh Beograda i njegovu slobodarsku tradiciju.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery