Vesti

Lexus LS u izdanju kompanije Wald International

Tjuning

951Pregleda

Kompanija Wald International je tjunirala model Lexus LS u dve različite verzije, a one su, moramo priznati, i više nego impresivne.

Prva varijanta je nazvana jednostavno „Standrad“ i ne liči ni na jedan drugi projekat tjuning kompanije. Međutim, to nikako ne znači da je ovaj model diskretan. Naime, model Lexus LS je u ovoj varijanti dobio redizajniranu prednju masku (rešetku) sa integrisanim LED pokazivačima pravca, širi prednji branik, nove pragove spojler na prtljažniku i novi zadnji difuzor sa LED stop svetlima.

Druga varijanta je bazirana na modelu sa F Sport paketom opreme i dobila je iste komponente kao i gore pomenuta, prva varijanta, s tim što su one dizajnirane nešto agresivnije.

Predstavnici kompanije Wald navode da su nove komponente spoljašnjosti izrađene od ABS plastike, te da odgovaraju kako modelu LS 500, tako i modelu LS 500h, kao i da se one veoma lako mogu instalirati na oba modela.

Za koji dolar više, tjuning kompanija će ubaciti i novi izduvni sistem sa četiri izduvne cevi na modelu LS 500. Navodi se da taj izduvni sistem ovom modelu daje agresivniji zvuk i bolje ubrzanje.

Na kraju, dostupne su i nove felne nazvane l12-C i T22-C dimenzija od 20 do 22 cola. Iz kompanije preporučuju prednje felne dimenzije 9,5×22 inča i zadnje felne dimenzija 11,5×22 inča, za najbolji vizuelni efekat.

Naime, performanse ovog modela nisu pretrpele nikakve modifikacije, te LS 500 i dalje razvija 415 konjskih snaga, dok LS 500h hibridni model razvija 354 konjskih snaga.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery