Tjuning

Land Rover Defender Flying Huntsman 6×6 – Čudovište na šest točka!

Da li biste platili 250.000 evra za ovako nešto?

Land Rover Defender Flying Huntsman 6x6
2.4KPregleda

Taman kada pomislimo da je manija za modelima na šest točka splasnula, pojavi se nešto kao što je ovaj Land Rover Defender Flying Huntsman 6×6.

Land Rover Defender Flying Huntsman 6x6

Istina je da modeli na šest točka nisu populani kao pre par godina kada se pojavio Mercedes-AMG G63 6×6, ali to ne znači da njihova cena pada. Naime, ovaj, od strane kompanije Kahn Design tjunirani Land Rover Defender Flying Huntsman 6×6 se prodaje po ceni od 262.549 evra, bez poreza.

Automobil je star dve godine, bio je u vlasništvu samo jednog čoveka, a prešao je svega 101 kilometar.

U oglasu se navodi da je ovaj Land Rover Defender Flying Huntsman 6×6 opremljen klimom, prednjim sedištima sa grejačima i slično. Tu su i električni podizači prozora, centralno zaključavanje i drugo. Međutim, sve to je nešto što imaju gotovo svi moderni automobili. Ipak, suma od 250.000 evra se mora nekako opravdati zar ne?

Pored dodatne, treće osovine, Defender Flying Huntsman 6×6  je transformisan u pikap model. Takođe, ispod njegove haube se sada krije LS3 V8 agregat iz Corvette. On razvija 430 KS koje se na sve točkve šalju putem šestostepene automatske transmisije.

Da napomenemo da je na ovom modelu zapravo radilo odljenje kompanije Kahn Design. To odeljenje se zove Chelsa Truck Company i zaduženo je za konstrukciju SUV modela i kamioneta. Ekipa iz tog odaljenja je ovom modelu podarila i novi dizajn. Naime, sada su tu novi branici, pragovi, X-lander maska (gril), roll-barovi i felne od 18 cola. Na te felne su montirani 265/65 Cooper Discoverer A/T3 Sport pneumatici.

Enterijer je takođe u velikoj meri modifikovan. Tu su nova sedišta i volan, pločice, nove oznake i slično.

Da li biste vi za ovako nešto platili 250.000 evra?

 

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery