AktuelnoVesti

Lamborghini i Master & Dynamic lansirali nove luksuzne slušalice

926Pregleda

Pre gotovo godinu dana, Lamborghini je najavio partnerstvo s kompanijom Master & Dynamic iz Njujorka, koja se bavi proizvodnjom audio uređaja.

 

U to vreme, kooperacija je iznedrila seriju vrhunskih slušalica i „bubica“ u tri različita kolor finiša. Sada je lansiran i četvrti proizvod, koji je već u prodaji.

 

 

Novi kolorit je dostupan na istim modelima od ranije, Master & Dynamic MW65 bežičnim slušalicama i MW07 „bubicama“. Novu kolor šemu odlikuje „Y“ obrazac i „bogomoljka“ zelena boja na anodizovanom aluminijumskom ramu, presvučenom crnom alkantarom s gornje strane i „bogomoljka“ zelenom kožom s donje. Automobili lamborghini Squadra Corse logo i zeleni „Y“ obrazac počivaju ispod safirnog stakla sa spoljne strane drajvera.

 

 

„Bubice“ su „smirenijeg“ dizajna i jeftinije, ali s istim luksuznim finišom. Kutija za punjenje je od nerđajućeg čelika u mat finišu, i može da obezbedi do 40 sati slušanja. MW07 takođe poseduje berilijumske drajvere, koji pomažu optimizaciji zvuka.

 

 

Slušalice imaju dva režima „aktivnog smanjenja buke“ i poseduju bateriju koja pruža do 24 časa slušanja, u zavisnosti od eksploatacije. I slušalice i „bubice“ raspolažu bežičnom konekcijom koja funkcioniše u radijusu do 30 metara.

 

 

Nijedan od ova dva modela nije jeftin, mada neće izvršiti takav „atak“ na novčanik kao neki drugi proizvodi iz prošlosti. Cene nisu ni blizu Esavox zvučnika, primera radi, koji koštaju 20.000 dolara. Slušalice startuju od 499 dolara a „bubice“ od 249 američkih novčanica. Jedinstven stajling, kvalitet i upotrebljivost, čine ih idealnim poklonom u predstojećim praznicima.

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery