Vesti

Koliko ja zapravo velika maska (gril) modela BMW X7 u poređenju sa maskama nekih starijih modela?

Maska modela Serije 3 (E30) zgleda kao patuljak pored maske modela BMW X7

Maska modela BMW X7
2.91KPregleda

Maska (gril) modela BMW X7 je ogromna, i o tome nema nikakve rasprave. Nekima se to dopada, nekima ne, ali jedno je sigurno. Ona svkako privlači pažnju.

BMW X7 - Doug DeMuro

Kako bi nam slikovito objasnili koliko je zapravo maska modela BMW X7 veća od maski nekih starijih, elegantnih modela, ekipa “Throttle House” je nedavno snimila jednu jako zanimljivu fotografiju. Na njoj vidimo kako izgleda maska (gril) sa modela Serije 3 (generacija E30) pored modela X7. Razlika u veličini je zapanjujuća.

Proizvodnja generacije E30 Serije 3 počela je 1982. godine. Ona je zamenjena generacijom E36 tokom 1990. godine, mada su se neke varijante (Touring) proizvodile sve do 1994. godine. To u prevodu znači da su i najmlađi primerci te generacije stari 25 godina. U godinama nakon premijere generacije E30, novi modeli su imali sve veće i veće maske (gril). Slična je priča i sa svim ostalim modelima bavarskog proizvođača.

Maska modela BMW X7

Međutim, vredno je napomenuti da iako su velike maske nešto novo za bavarskog proizvođača u 21. veku, BMW ima dugu istoriju u pravljenju vozila na kojima dominiraju ogromne maske (gril).

Na primer, neki modeli koje je konsturisao BMW tokom tridesetih i četrdesetih godina prošlog veka imali su ogromne maske. Jedan od njih je bio i BMW 303 sa maskom toliko velikom da maska modela X7 u poređenju sa njom zapravo deluje relativno malo. Naravno, dizajn tadašnjih vozila je bio radikalno drugačiji od današnjih, tako da maska modela 303 nije izgledala kao da tu ne pripada.

BMW 303 maska

Šta vi mislite o modelu BMW X7 i njegovoj maski? Pišite nam u komentarima…

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery