AktuelnoPRVesti

KLM povećava broj letova za Beograd

2.08KPregleda

Holandski KLM Royal Dutch Airlines odlučio da duplira broj letova za Beograd

 

Nakon što se maja ove godine posle tridesetogodišnje pauze vratio u Srbiju, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines je odlučio da duplira broj letova za Beograd. Počev od zimskog reda letenja, pored svakodnevnih letova na relaciji Beograd-Amsterdam, KLM uvodi još pet nedeljnih letova.

 

Od kraja oktobra 2021, avioni KLM-a će povezivati prestonice Srbije i Holandije 10 puta nedeljno, tačnije dvaput dnevno svakog utorka, srede, petka, subote i nedelje. Novi let će iz Beograda kretati u 6 ujutru, a avion iz Amsterdama će se vraćati za Beograd istog dana u 22.55. Ovaj let idealan je dakle za poslovne putnike. Satnica letova tokom zimskog reda letenja:

 

KL1898 poleće iz Beograda u 6.00, a sleće u Amsterdam u 8.30;

KL1906 poleće iz Beograda u 12.30, u Amsterdam sleće u 15.10;

 

KL1905 poleće iz Amsterdama u 9.30, stiže u Beograd u 11.55;

KL1899 kreće iz Amsterdama u 20.35, a sleće u Beograd u 22.55.

 

Zahvaljujući ovoj avio-liniji, putnicima iz Beograd će biti olakšan pristup širokoj mreži letova preko aerodroma Amsterdam-Shipol. Prema trenutnom rasporedu letenja, putnici će imati zgodno vreme presedanja za evropske gradove kao što su Barselona, Madrid, Lisabon, Dablin, Mančester i London.

 

 

KLM i Air France produžavaju rok za besplatne promene rezervacije karata

Air France KLM grupa, odlučila je da svojim putnicima produži rok za besplatne promene rezervacije karata. Putnici avio-kompanija Air France i KLM mogu besplatno promeniti svoju rezervaciju ili dobiti povraćaj novca. I to bez prilaganja bilo kakvog dokaza ili navođenja razloga za odustajanje od putovanja sve dok otkažu kartu ili promene datum rezervacije dan pre putovanja.

 

Prvobitni rok važenja ove fleksibilne politike bio je 31. decembar 2021. Međutim, sada je rok produžen za sve letove do 31. marta 2022. godine. Putnici koji imaju karte za letove Air France-a ili KLM-a do 31. marta 2022. moći će da:

– promene svoju rezervaciju bez ikakvih troškova, uz mogućnost promene datuma i/ili odredišta;

– zatraže povraćaj novca u potpunosti.

 

Ako uslovi kupovine karata ne dopuštaju povraćaj novca, putnik će dobiti vrednosni vaučer na period od godinu dana. Putnici koji su rezervisali let direktno kod KLM-a ili Air France-a mogu promeniti rezervaciju ili zatražiti povraćaj novca i onlajn, na adresama airfrance.rs i serbia.klm.com, kao i putem korisničkog centra. Putnici koji su izvršili rezervaciju preko putničke agencije pozvani su da kontaktiraju svoje prodajno mesto.

 

O navedenim uslovima rezervacija karata putnici se mogu detaljnije informisati na svim prodajnim mestima Air France-a / KLM-a ili internet stranicama avio-kompanija.

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery