AktuelnoPRVesti

Jeftinije avio-karte za letove iz Beograda

1.42KPregleda

Počinje KLM-ova Dream Deals promocija za putovanja do 30. juna 2022. godine

 

Svetska turistička organizacija (UNWTO) podržala je apel Svetske zdravstvene organizacije da se ograničenja putovanja ukinu ili bar ublaže, i svedoci smo da sve više zemalja iz dana u dan ukida putne restrikcije.

 

Iako se uslovi ulaska i dalje razlikuju od zemlje do zemlje, i u neke još uvek ne možemo ući iz turističkih razloga, pravila putovanja postaju usaglašenija, a avio-kompanije se polako vraćaju na nivo iz 2019. godine, bar po broju destinacija koje pokrivaju. 

 

Za sve one koji su se uželeli putovanja, KLM Royal Dutch Airlines ima dobru vest: počinje KLM „Dream Deals“ promocija koja putnicima iz Beograda nudi snižene cene za povratne karte do više od 60 destinacija širom sveta. Kako avio-karte predstavljaju veliki deo putnog budžeta, KLM savetuje svoje putnike da putovanja planiraju nekoliko meseci unapred, kupuju avio-karte kada su na promociji i da tako uštede dobar deo novca. Među destinacijama na promociji nalaze se velike metropole kao što su Njujork i Majami, ali i egzotične destinacije, poput Arube, Kostarike, Trinidada i Tobaga.

 

KLM Dream Deals promotivna kampanja traje od 10. do 24. februara 2022, a karte se mogu iskoristiti do 30. juna 2022. godine.


Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse. 

 

Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći na OVDE.

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite kompanijski sajt serbia.klm.com, ili ovlašćene turističke agencije.

 

Izdvajamo neke od destinacija na promociji:

Amsterdam već od 18 676 RSD
Njujork već od 52 641 RSD
Trinidad i Tobago  već od 64 922 RSD
Kostarika već od 72 783 RSD
Aruba već od 96 079 RSD

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery