Vesti

Jedinstveni Land Rover sa agregatom iz Corvette i „body-kit“-om kompanije Kahn!

Tjuning

784Pregleda

Land Rover Defender je svakako jedan od najboljih i najpopularnijih off-road modela na svetu, te je sasvim normalna stvar da je podvrgnut modifikacijama od strane brojnih tjuning kompanija.

Jedan od najnovijih projekata koji je privukao našu pažnju jeste Project Evolution. Naime, ovaj tjunirani Defender je delo ECD Automotive Design, kompanije koja je nekada bila poznatija pod imenom East Coast Defender, a čija je specijalnost upravo tjuniranje Land Rover Defender-a.

Međutim, ovde nije reč o „običnom“ tjuningu. Naime, Project Evolutin je opremljen agregatom kakav se nalazi u modelu C6 Corvette. Pogonska jedinica sa oznakom LS3 V8 razvija 424 konjskih snaga (316 kW) i dolazi u paketu sa Borla izduvnim sistemom zahvaljujući kojem ovaj Defender zvuči opako kao što i izgleda.

Automobil je ofarban u „Basalt Schwarz Pearl“ crnu boju, a za široki „body-kit“ je zaslužna kompanija Kahn Design. Tu su i felne veličine 20 cola, takođe crne boje, nove svetlosne jedinice montirane na krovu, „egzoskelet“ i snažno „vitlo“ montirano na prednjem braniku.

Kada je reč o enterijeru, tjuning kompanija se odlučila za kožu u dve boje koja prekriva gornji deo komandne table, panele na vratima, sedišta i naslone za ruke. Takođe, tu je i infotejnment sistem sa ekranom smeštenim na centralnoj konzoli, USB portovi, bežični punjač za telefon, JL Audio sistem i slično.

Da li vam se dopada ovaj Land Rover Defender?

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery