AktuelnoVesti

Jaguar Land Rover na sajmu

2.13KPregleda

Engleska klasika u novom odelu

 

 

Kompanija British Motors, ekskluzivni uvoznik Jaguar i Land Rover vozila za Srbiju i Crnu Goru, sajamskoj publici predstavila je neke od najreprezentativnijih modela čuvene JLR Grupe za koje je obezbedila sajamske povoljnosti pri kupovini, kao i veliki broj vozila dostupnih odmah za isporuku.

 

 

 

 

Nakon što je 8. februara na spektakularan način u Srbiji predstavljen novi Range Rover, kompanija British Motors je danas ponovo prikazala ovaj najluksuzniji model iz JLR Grupe i tako omogućila posetiocima Sajma automobila da vide ovo prestižno vozilo u Srbiji.

 

 

 

 

 

Predstavnicima medija, prezentovan i novi Land Rover Defendee kojeg zbog korone nije videla sajamska publika.  Čuveni terenac dolazi u dve verzije (Defender 90 sa troje vrata i Defender 110 sa petoro vrata) Moćan po svojoj prirodi, Defender je kreiran da uspešno savlađuje i najzahtevnije terene uz mogućnost vožnje kroz vodu dubine čak 90 centimetara. Ovaj model je zadržao sve karakteristike modela koji se prvi put pojavio pre više od 70 godina, ali je nadograđen tehnologijama primerenim 21. veku i dizajnom koji donosi iskorak napred i čuva integritet istinske legende.

 

 

 

Esencija modela Land Rover Discovery Sport, predstavljena je u svega tri reči: Elegantan, aerodinamičan, moćan! Elegantna i aerodinamična silueta modela Discovery Sport u kombinaciji sa dobro poznatim Roverovim performansama i fleksibilnim enterijerom, umnogome upotpunjuje vizuelni identitet vozila koje je do sada osvojilo preko 30 međunarodnih nagrada i priznanja.

 

Sa više snage pod haubom u odnosu na Land Rover Discovery, ovaj model je garant dinamične i sigurne vožnje na svakom terenu.

 

 

Luksuzni sportski terenac nagrađivanog dizajna, Jaguar F-Pace, objedinjuje uzbudljive performanse sa pamentnim tehnologijama usmerenim prvenstveno na vozača. Predstavljajući ovaj model, iz kompanije British Motors su istakli dostupnost nove opcije kada je u pitanju ovaj već dokazani model koji sada stiže i u verziji plug-in hibridnog električnog vozila. Jedinstveno za Jaguar, ovaj model nudi izbor između potpuno dinamičkih performansi ili maksimalne uštede u potrošnji goriva. Ova opcija, samo jedna je od brojnih koje vozač sam bira i na taj način prilagođava iskustvo u vožnji sopstvenim željama.

 

 

 

 

Na štandu British Motorsa je viđen i Jaguar I-Pace, prvi potpuno električni Jaguarov model, vrhunskih performansi i inkorporiranih tehnoloških dostignuća. Snažni električni motori koji pokreću ovaj model, obezbeđuju agilnost sportskih automobila. Priroda električnog pogona donosi dodatni prostor, pružajući više slobode kako bi se maksimizovala udobnost koju pruža unutrašnjost kabine.

 

Sa do kraja punom baterijom Jaguar I-Pace može preći čak 470 kilometara, a njegove vozne performanse garantuju ubrzanje od 0 do 100 km/h za svega 4,8 sekundi. Uz brzi punjač 50 kW DC – tip koji se nalazi na većini javnih stanica za punjenje, I-Pace može postići do 270 km vožnje na sat punjenja.

 

PR Saopštenje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery