Vesti

Italdesign najavio novi model za Sajam automobila u Ženevi!

Tizer

Italdesign Zerouno Duerta
1.48KPregleda

Kompanija Italdesign će na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi predstaviti potpuno nov automobil. Za njega je objavljen i prvi tizer na društvenim mrežama.  

Posted by Italdesign on Tuesday, January 29, 2019

Kratki video snimak najavljuje, čini se, još jedan performantni model ofarban u tamno crvenu boju. Takođe, na video snimku vidimo i masivni spojler na zadnjem delu automobila.

To je sve što znamo za sada. Međutim, italijanski proizvođač karoserija će u narednim nedeljama verovatno objaviti još tizera. Iz tog razloga se nadamo da će nam ovaj model biti poznatiji pre nego što i zvanično bude predstavljen na ženevskom sajmu 5. marta.

Prošle godine je kompanija Italdesign na ženevskom sajmu predstavila model Zerouno Duerta. Ovaj super automobil sa otvorenim krovom je stigao godinu dana nakon kupea. Pokreće ga atmosferski V10 agregat radne zapremine 5,2 litara kakav se nalazi u modelima Lamborghini Huracan i Audi R8.

Italdesign se nedavno udružio sa kompanijom Nissan. Oni su zajedno kreirali specijalni GT-R50 model, koji će biti proizveden u svega 50 primeraka. Početna cena svakog od njih će biti 990.000 evra.

Prvi primerci tog modela će biti dostavljeni tokom ove godine. Njega pokreće twin-turbo V6 agregat zapremine 3,8 litara koji razvija 710 konjskih snaga (530 kW) i 780 Nm obrtnog momenta. Znači, Nissan GT-R50 ima otprilike istu snagu kao i McLaren 720S.

Italdesign

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery