Vesti

I Porsche Macan u Parizu!

Pariz 2018

913Pregleda

Na ovogodišnjem Sajmu automobila u Parizu predstavljen je i Porsche Macan, koji će se, bar za sada, prodavati sa samo jednom pogonskom opcijom.

Naime, srce modela Macan za 2019. godinu čini četvorocilindarski agregat radne zapremine dva litara sa turbo punjačem, koji razvija 242 konjske snage i 370 Nm obrtnog momenta. On je povezan sa sedmostepenim PDK menjačem, te od 0 do 100 km/h ubrzava za 6,7 sekundi i postiže maksimalnu brzinu od 225 km/h.

Iz kompanije navode da ovaj motor troši svega 8,1 litar na 100 pređenih kilometara u kombinovanoj vožnji, i to po NEDC ciklusu.

Ostatak automobila je uglavnom onakav kakvog ga poznajemo. LED farovi su standardni, dok je Porsche Dynamic Light System Plus dostupan kao opcija. Na kraju, dostupne su i četiti nove boje eksterijera, među kojima su: Mamba Green Metallic, Dolomite Silver Metallic, Miami Blue i Crayon.

Modifikovan je i enterijer, te je tu sada noci PCM infotejnment sistem sa ekranom veličine 10,9 inča. Dostupne su i brojne komponente koje spadaju u opcionalnu opremu.
Porsche Macan se može poručiti širom Evrope, a početna cena po kojoj se prodaje iznosi 58.763 evra.

Više o ovom modelu možete saznati klikom ovde.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery