970_250_eko
Vesti

Hyundai najavio Tucson N Line i novi hibridni pogonski sklop

Tizer fotografije

Hyundai Tucson N Line
1.02KPregleda

Hyundai je objavio prve tizer fotografije modela Tucson N Line. Reč je o prvom SUV modelu koji će proći kroz tretman “N” odeljenja.

Hyundai Tucson N Line

Za sada imamo samo uvid u to šta možemo očekivati od modela Tucson N Line. NA tizer fotografijama možemo videti da će on imati novi prednji deo sa LED dnevnim svetlima. Tu je i hromirana maska (grill) i veće, tamnije alu felne.

Enterijer je takođe prošao kroz N tretman, te će se u njemu isticati kontrastni šavovi, koža i N volan i ručica menjača. Očekuju se i novi sistemi za bezbednost i asistenciju vozaču.

Hyundai Tucson N Line

Novi Tucson N Line će biti dostupan sa velikim brojem pogonskih sklopova. Tu mislimo na dve benzinske i dve dizel opcije, ali i novi “blago” hibridni pogonski sklop sa dvolitarskim dizel agregatom. Tu je i unapređeno vešanje i kočnice.  

Hyundai će biti prvi brend koji će u ovom segmentu imati hibridni dizel pogon. Navodi se da on razvija 182 konjske snage, te da je dizel agergat povezan sa osmostepenim automatskim menjačem.

Očekuje se i još jedan “blago” hibridni pogonski sklop, ali ovoga puta će mesto dvolitarskog dizelaša zauzeti dizel agregat radne zapremine 1,6 litara.

Navodi se i da Hyundai radi na pravoj “N” verziji modela Tucson. Navodi se da će taj model razvijati preko 300 konjskih snaga, te da će na tržište stići tokom 2020. godine. Njegov glavni konkurent će biti model Cupra Ateca i njemu slični.

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery