Vesti

Hyundai najavio novi misteriozni model za evropsko tržište!

Tizer fotografija

Hyundai
1.56KPregleda

Hyundai je danas objavio jednu tizer fotografiju koja najavljuje misteriozni novi model koji će biti plasiran na evropsko tržište.

Hyundai

Fotografiju je na internet podelilo evropsko odeljenje južnokorejskog proizvođača. Na njoj vidimo C stub automobila i deo zadnjih svetlosnih jedinica. Takođe se vidi i deo bočnog prozora i linija krova.

U kratkom saopštenju koje ide uz fotografiju stoji da će „novajlija kompanije Hyundai klijentima pružiti novi dizajn spoljašnjosti i enterijera, ali i nove sisteme bezbednosti i tehnologiju. Novi model će biti u samom vrhu svog segmenta“.

Osim ovih prilično beskorisnih detalja ništa se više ne zna o tom novom modelu. Međutim, na osnovu fotografije, rekli bismo da je reč o malom krosoveru.

Oni koji poznaju gamu kompanije Hyundai znaju da je taj proizvođač nedavno predstavio novi uvodni krosover, Venue. Međutim, to vozilo se neće prodavati u Evropi, te je moguće da je na fotografiji ekvivalent tom modelu namenjen evropskom tržištu. Očigledno je i da će ovaj novi model imati jedinstveni dizajn.

Predstavnici kompanije Hyundai su obećali da će uskoro objaviti još informacija o ovom modelu. Rečeno je i da će on premijerno biti predstavljen na Sajmu automobila u Frankfurtu u septembru.

Ako imate neku ideju šta nam to sprema Hyundai, slobodno nam pišite u komentarima…

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery