AktuelnoVesti

Hyundai e-biznis kompanija godine

1.44KPregleda

Hyundai Motor Group osvojio je nagradu e-Business of the Year na Move Electric Awards 2022.

 

 

IONIQ 5 je proglašen za najbolji električni automobil među šest finalista

 

 

Hyundai Motor Group osvojio je nagradu e-Business of the Year na Move Electric Awards 2022, a revolucionarni IONIQ 5 takođe je proglašen za najbolji električni automobil.

 

 

 

 

Move Electric Awards 2022. promoviše sve oblike električne mobilnosti, fokusirajući se na mašine, kompanije i ljude koji pomažu da se otkriju novi načini putovanja ljudi. Dobitnike nagrada odabrao je žiri u kome su bili eksperti za svaku od kategorija.

 

 

„Za samo nekoliko godina, Hyundai Motor Group se od automobilske kompanije koja nastoji da uhvati korak sa etabliranim evropskim rivalima transformisala u grupu koja postavlja standarde i ima lidersku ulogu u razvoju nove tehnologije“, kaže James Attwood, urednik u Move Electricu. „To je učinila velikim ulaganjem u elektrifikaciju i širu infrastrukturu mobilnosti, uz neverovatnu posvećenost. Hyundai IONIQ 5 je demonstracija napretka kompanije. Velikim ulaganjem u tehnologiju električnih vozila, Hyundai je proizveo mašinu koja postavlja standarde svojim rivalima. IONIQ 5 izgleda i doživljava se kao automobil budućnosti – ali ga možete kupiti i voziti na putevima već danas.”

 

 

 

Hyundai planira da do 2030. godine predstavi 17 potpuno električnih modela; 11 Hyundai brendiranih modela, zajedno sa šest modela luksuznog brenda Genesis, sve u nastojanju da proširi ponudu električnih vozila.

 

 

 

Novi Hyundai BEV modeli uključivaće tri limuzine, šest SUV vozila, jedno lako komercijalno vozilo, te jedan model novog tipa. Ove godine, Hyundai će početi prodaju IONIQ 6, a zatim i IONIQ 7 2024. godine.

 

 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery