Vesti

Honda Jazz / Fit – nova tizer fotografija pre premijere!

Tizer fotografija

Honda Jazz - tizer
1.91KPregleda

Trenutna, treća generacija modela Honda Jazz / Fit, uskoro će ustupiti mesto novoj generaciji, koja će premijerno biti predstavljena 23. oktobra na Sajmu automobila u Tokiju.

Honda Jazz - tizer

Naime, kompanija Toyota je danas obavila prvu zvaničnu, tizer fotografiju za ovaj model. Na njoj možemo videti siluetu modela Honda Jazz iz profila. Iako na prvi pogled deluje kao da će po pitanju dizajna biti potpuno ista kao trenuna generacija, to neće biti slučaj. Naime, špijunske fotografije od ranije sun am otkrile da će novi model imati znatno drugačiji dizajn. On će biti unapređen, kako na prednjem, tako i na zadnjem delu. Očekuju se veći prozori, manji A stubovi i maska (gril) iz dva dela.

Kada je reč o enterijeru, ovaj novi hečbek će imati redizajniranu komandnu tablu. Na njoj će se isticati nova instrument tabla, ekran infotejnmenta i nekoliko prekidača i “točkića”. Volan će takođe biti nov.

Honda Jazz - tizer

Srce nove, četvrte generacije modela Honda Jazz za evropsko tržište će biti hibrindo. Iako još uvek ništa nije zvanično potvrđeno, očekuje se da će pogonski sklop biti isti kao kod modela Insight. Podsećamo, taj model razvija 151 KS i 267 Nm obrtnog momenta. Povezan je sa eCVT menjačem.

Špijunske fotografije: Carscoops

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery