Tjuning

Hennessey sprema tjuning pakete za McLaren Senna!

Sa tim paketima Senna će razvijati 900 i 1.000 konjskih snaga!

McLaren Senna by Hennessey Performance
1.93KPregleda

Ako postoji jedna stvar koja nije potrebna modelu McLaren Senna, onda je to dodatna snaga. Međutim, kompnaija Hennesy Performance radi upravo na tome.

McLaren Senna by Hennessey Performance

Naime, Hennessey sprema tjuning paket po imenu HPE1000 za model McLaren Senna. On se sastoji od unapređenih turbo punjača, novog hladnjaka, filtera za vazduh, Motec menadžment jedinice agregata i izduvnog sistema od nerđajućeg čelika.

Čak je i sedmostepena transmisija modifikovana tako da se bolje nosi sa dodatnom snagom koju će razvijati četvorolitarski V8 agregat.

O koliko dodatne snage je reč? Tjuning kompanija iz Teksasa još uvek nije objavila zvanične detalje. U svakom slučaju, oznaka HPE1000 sugeršie da će sa tim tjuning paketom McLaren Senna razvijati najmanje 1.000 konjskih snaga. Time bi on bio za 211 KS snažniji od fabričkog modela. Podsećanja radi, fabrički Senna iz mesta do 100 km/h ubrzava za 2,8 sekundi i postiže maksimalnu  brzinu od 340 km/h.  

Pored ovog HPE1000 tjuning paketa, Hennessey kupcima nudi i HPE900 tjuning paket. On podrazumeva manje-više iste modifikacije, ali razvija manji broj konjskih snaga. Ako 900 konjskih snaga možemo nazvati „manje“.

Kupovinom bilo kog od ova dva tjuning paketa, dobijaju se i značke HPE900 ili HPE1000. Tu je i garancija od 3 godine ili 57.9936 kilometara.

Uskoro se očekuju i dodatni detalji i zvanične brojke performansi, ali i nove fotografije.

McLaren Senna by Hennessey Performance

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery