Vesti

Ford najavio novi, mali pikap!?

O čemu se zapravo radi!?

Ford tizer
1.05KPregleda

Ford je objavio novi tizer video snimak na kojem vidimo mali pikap koji bi uskoro mogao da bude predstavljen.

Ford tizer

Detalja o tom vozilu gotovo da nema. Sve što smo uspeli da saznamo iz ovog video snimka jeste da će taj pikap biti kratak i dosta manji od drugih pikap modela američkog proizvođača, kao što su Ranger i F-150. Zapravo, čini nam se da ovaj model ima toliko čudne proporcije, da uopšte nismo sigurni da li se radi o vozilu koje može da se vozi…

Na samom kraju video snimka, narator kaže „dolazi uskoro na tastaturi u vašoj blizini“. Neki korisnici Twittera veruju da se radi o tome da je Ford dizajnirao emotikon u obliku pikap vozila. Oni veruju da bi taj emotikon mogao da izaće sa novim softverom kompanije Apple. Iako je to i te kako moguće, na snimku vidimo i nekoliko dizajnerskih skica za novi pikap model. Na snimku se vidi i žena koja radi na, bar nam se tako čini, modelu od gline. Toliko rada oko jednog emotikona prosto zvuči neverovatno, i nema smisla.

Međutim, jedan od zvaničnika kompanije Ford u Severnoj Americi, Majk Levin, otkrio je neke nove detalje o ovom vozilu.

„Nekoliko super kul kamioneta stiže ove nedelje. Oni će biti tu da zadovolje potrebe tržišta“, naveo je on u svom tvitu. „Ako volite male kamionete, nećete biti razočarani“, naveo je Levin u svom drugom tvitu.  Na kraju, on je dodao da nema nikakvih špijunskih fotografija tog modela.

Ford tizer

Sve je veoma misteriozno i čudno, ali nadamo se da nećemo još dugo čekati na odgovore!

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery