Vesti

Ford Focus Active X od sada i u Vignale paketu opreme

Novi član game američkog proizvođača

Ford Focus Active X Vignale
2.33KPregleda

U krugovima kompanije Ford, oznaka Vignale je sinonim za premijum. Mnogi modeli su dobili ovaj paket opreme, uključujući i modele Fiesta, Galaxy, S-Max i Mondeo. Ovoga puta je ovaj paket opreme je dobio i model Focus Active.

Ford Focus Active X Vignale

Kao najnoviji dodatak gami, Focus Active X Vignale kombinuje robusni dizajn spoljašnjosti (plastične obloge i povišen klirens) sa ekskluzivnim felnama veličine 17 cola, krovom i kućištima bočnih retrovizora u crnoj boji i LED farove.

Kada je reč o enterijeru, ističe se kožom presvučeni volan, head-up ekran i slično. Drugi detalji o modelu Focus Active X Vignale, uključujući i paletu motora za evropsko tržište, tek će biti objavljeni.

U međuvremenu, Ford je ponovo potvrdio lanisranje modela Focus EcoBoost Hybrid. Ovaj model ima „blago“ hibridni sklop sa mrežom od 48 volti. Njemu će se uskoro pridružiti i Fiesta sa sličnim pogonskim sklopom. Ova dva modela će kombinovati 1.0-litarski torcilindraš sa starter/alternatorom koji će unaprediti performanse i efikasnost.

Ford nije zalazio u detalje, ali bi prosečna potrošnja ovog super minija trebalo da bude oko 4,9 litara na 100 pređenih kilometara. Emisija štetnih gasova bi trebalo da bude oko 112 g/km. Sa druge strane, Focus će trošiti oko 4,7 litara na 100 kilometara i 106 g/km ugljenikovih dioksida. 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery