Vesti

Otvoren novi Volvo Car centar Beograd

PR Saopštenje

Volvo Car
2.43KPregleda

U novootvorenom Volvo Car centru dostupna je najveća ponuda novih i malo korišćenih proverenih vozila Volvo i ostalih premijum marki. Specijalne pogodnosti za nova i korišćena vozila samo tokom decembra.

Volvo Car

U četvrtak, 28.novembra 2019. godine otvoren je novi velelepni prodajno-servisni Volvo Car centar u Beogradu.  On se nalazi na adresi Auto-put za Novi Sad 98 u Zemunu.

Na svečanom otvaranju govorio je ambasador Kraljevine Švedske u Beogradu, njegova ekselencija Jan Lundin. On je podsetio na značaj investicija švedskih kompanija u Srbiji. Naravno, izrazio je i svoju privatnu naklonost ka Volvo automobilima još od ranog detinjstva. Uvodnu reč imali su i gospodin Frenk Versafel, podpredsednik Volvo Car grupe za EMEA regiju, kao i gospodin Domen Habič, predsednik upravnog odbora Volvo Car Adria.

Na preko 2.000 kvadratnih metara poslovnog prostora smešten je novi salon. Skandinavski ambijent Volvo Car centra Beograda opremljen je po najvišim standardima Volvo Retail Experience. On donosi novo iskustvo upoznavanja Volvo vozila i brenda.

Osim novih vozila, po prvi put u našoj zemlji u ponudi je i Volvo Selekt program malo korišćenih vozila Volvo u odličnom stanju, sa garancijom. Dosutpan je i širok izbor korišćenih premijum modela drugih brendova. Ovom segmentu poslovanja će biti posvećena posebna pažnja imajući u vidu potražnju za ovim vozilima, ali i široku ponudu od preko 70 ovakvih vozila koja se trenutno nalaze na placu.

Volvo Car

Povodom otvaranja pripremljene su i specijalne ponude važeće isključivo do kraja decembra. Nova Volvo vozila mogu se kupiti uz brojne pogodnosti poput beskamatnog finansijskog lizinga na 2 ili 3 godine (za pravna lica i preduzetnike), operativnog lizinga sa 10% učešća i mogućnostima fleksibilnih rata, 4 godine produžene garancije za modele XC90 sa lagera i besplatnim setom zimskih točkova za sve nove automobile kupljene do kraja godine.

Očekuje vas najveća ponuda premijum proverenih korišćenih vozila sa garancijom. Uz mogućnost finansiranja do 8 godina. Kupce malo korišćenih vozila u mesecu decembru očekuju takođe vredni pokloni kao što su set zimskih točkova ili zlatni garancijski paket za kupljeno vozilo. Iskoristite brojne pogodnosti

Radno vreme za posetioce je radnim danima od 9 do 19h, a subotom od 9 do 15h na adresi Auto-put za Novi Sad 98.

Volvo Car

Dobrodošli u Volvo svet!

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery