Vesti

Fisker Ocean će se prodavati po početnoj ceni od 37.499 dolara!

Sa jednim punjenjem će moći da pređe između 402 i 482 kilometara!

Fisker Ocean
2.34KPregleda

Pre nego što Fisker Ocean bude premijerno predtavljen pred publikom na Sajmu potrošačke elektronike (CES 2020), ovaj novi, potpuno električni SUV je predstavljen na privatnom događaju. Tokom premijere je otkriveno i da će početna cena ovog automobila biti svega 37.499 dolara!

Fisker Ocean

To zapravo znači da će uvodni Fisker Ocean koštati 29.999 dolara, a da će ostalih 7.500 dolara otići na poreze. Oni koji žele ovaj novi SUV već ga mogu porpučiti putem interneta, naravno uz depozit od 250 dolara. Takođe, ljudi se mogu odlučiti i za kupovinu ovog vozila na lizing. U tom slučaju, mesečna rata će biti 379 dolara, dok je pri potpisivanju ugovora potrebno uplatiti 2.999 dolara.

Zahvaljujući ovom lizing program, “klijenti će moći da vrate vozilo nakon 1, 8, 22 meseca, ili nakon nekoliko godina”. To znači da neće biti potpisivanja ugovora na određeno vreme. Takođe, preko Fisker aplikacije će biti dostupan i veliki broj opcija za osiguranje vozila. Održavanje vozila će voditi sama kompanija.

Fisker Ocean će snagu crpeti iz litijum-jonske baterije od 80 kilovat-sati. To bi trebalo da bude dovoljno za autonomiju između 402 i 482 kilometara sa jednim punjenjem. Takođe, baterija će se za svega 30 minuta moći dopuniti toliko da može da se pređe još 320 kilometara puta.

Jedan od zanimljivih detalja na modelu Fisker Ocean je “California” režim. U tom režimu se samo jednim pritiskom na dugme spušta svih devet prozora na automobilu. “Na taj način će do putnika dopirati svež okeanski vazduh, što i samo ime automobila sugeriše”.

Fisker Ocean

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery