Vesti

Fiat se sprema da osveži svoju gamu!

Uskoro nas očekuju i novi modeli

Fiat 500
2.59KPregleda

Osim u vestima koji se tiču spajanja sa kompanijom Renault, FCA grupacija u poslednje vreme kao da se nigde ne pojavljuje. To posebno važi za kompaniju Fiat.

Fiat 500 Dolcevita

Međutim, po svemu sudeći, italijanski proizvođač će nam u budućnosti predstaviti nekoliko noviteta. Najzanimljiviji su  svakako električni 500 i novi SUV model.

Naime, Fiat se u tišini priprema za obnavljanje svog game. Na evropskom tržištu će i dalje ključnu ulogu imati urbani modeli kao što su 500 i Panda. Međutim, Fiat 500 će uskoro biti dostupan i kao potpuno električni automobil. Električni Fiat 500 stiže nam najverovatnije već polovinom sledeće godine. Naravno, možem očekivati i unapređeni 500X.

Kako se navodi, nova generacija modela Panda će biti inspirisana konceptom Centoventi. Ona se na tržištu očekuje 2021. godine. Postoje šanse da će i ona biti dostupna sa potpuno električnim pogonskim sklopom, ili bar kao hibird.

Fiat Centoventi koncept

Kada je reč o SUV modelu, on će najverovatnije u gami kompanije zameniti model Tipo. Kako se spekuliše, taj model će biti baziran na istoj platformi kao i modeli Jeep Renegade i najavljeni Alfa Romeo Tonale. Činjenica da će deliti platformu sa ovim modelima sugeriše i da će on biti dostupan sa plug-in hibrdinim pogonskim sklopom.

 

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery