Vesti

Jeep Renegade PHEV sledeće nedelje premijerno u Italiji!

Pored njega, u Torinu će biti izložen i model Compas PHEV

Jeep Renegade PHEV
2.29KPregleda

Samo tri meseca nakon svetske premijere na Sajmu automobila u Ženevi, Jeep Renegade u plug-in hibridnoj varijanti će imati svoj debi i u Italiji, i to na Sajmu automobila u Torinu.

Jeep Renegade PHEV

Prvi mali, elektrifikovani SUV model kompanije Jeep će biti izložen u parku Parco del Valentino. On će se tamo nalaziti u period između 19. i 23. juna, a nakon toga će proći centrum grada. Polazna tačka će mu biti trg Piazza Vittorio Veneto.

Ono po čemu se Jeep Renegade PHEV odvaja od ostalih Renegade modela je naravno njegov pogonski sklop. Pokreće ga 1.3-litarski četvorocilindarski turbo agregat uparen sa elektromotorom. Ovaj pogonski sklop ukupno razvija 237 KS (177 kW). Zahvaljujući tome, ovaj mali SUV iz mesta do 100 km/h ubrzava za oko 7 sekundi.

Sa punom baterijom, koja se može napuniti preko SUS agregata ili utičnice, Jeep Renegade PHEV sa jednim punjenjem, samo na električnu energiju može preći do 50 kilometara.

Modelu Jeep Renegade PHEV u Torinu će se pridružiti i model Compas PHEV. On ima identičan pogonski sklop i slične performanse.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery