Vesti

Fiat 500X Urbana Edition – novo specijalno izdanje!

Razlike u odnosu na model na kom je baziran su minimalne

Fiat 500X Urbana Edition
2.38KPregleda

Fiat se suočava sa pitanjem opstanka na tlu SAD, ali to nije sprečilo kompaniju da predstavi novi Fiat 500X Urbana Edition. Reč je o specijalnom izdanju baziranom na modelu 500X Trekking.

Fiat 500X Urbana Edition

Naime, Fiat 500X Urbana Edition se odlikuje jedinstvenim detaljima na spoljašnjem dizajnu. Tu pre svega mislimo na “Miron” crne ručice za otvaranje vrata, poklopce retrovizora, pragove i detalje oko zadnjih svetlostnih jedinica. Tu su još i LED farovi i crne felne veličine 18 cola. Poslednje, ali ne i najmanje važno, tu su i crne šine na krovu koje se savršeno uklapaju u ostatak dizajna.

Fiat 500X Urbana Edition će se prodavati u četiri boje karoserije, a to su: Grigio Graphite (grafit siva), Vibrante Green (zelena), Bianco Gelato (bela) i Nero Cinema (ugalj crna).

Promene u kabini su skromne, ali se ipak ističu jedinstvena sedišta sa ušivenim logoom “500”. Tu je i centralna konzola crne boje.

Predstavnici kompanije Fiat nisu otkrili puno toga o opremi. Međutim, znamo da će ovaj model imati klimu, ekran dijagonale 3,5 inča koji prikazuje informacije o vozilu i ekran infotejnment sistema veličine 7 inča. Kao opcija će biti dostupna prednja sedišta sa grejačima, panorama krov i sistemi asistencije vozaču.

Srce modela Fiat 500X Urbana Edition je 1.3-litarski turbo četvorocilindraš koji razvija 177 KS (132 kW) i 284 Nm obrtnog momenta. On je povezan sa devetostepenim automatskim menjačem i pogonom na svim točkovima.

Urbana Edition paket košta 895 dolara, što znači da se ovaj model prodaje po ceni d 26.890 dolara u Americi.

Fiat 500X Urbana Edition

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery