Vesti

Da li je ovo najlepši Koenigsegg Regera na svetu?

Video

Koenigsegg Regera
1.94KPregleda

Koenigsegg Regera je jedan od najbržih i najlepših hiper automobila na svetu. Na video snimku ispod teksta se vidi jedan primerak tog modela ofarban u mat crnu boju, koji izgleda veličnastveno.

Koenigsegg Regera

Naime, Koenigsegg Regera sa video snimka je opremljena opcionalnim “Ghost” paketom opreme. To znači da ona ima novi prednji spliter i krilca, čime je sila prijanjanja (downforce) povećana za 20 procenata.

Nismo sigurni ko je vlasnik ovog primerka Regera, ali je očigledno da se on odlučio za mat crnu boju spoljašnjosti umesto neke svelte boje. Ta mat crna boja je sjajno upotpunjena delovima od ugljenikovih vlakana, uključujući i spojler i difuzor, te tako automobil stvarno izgleda fenomenalno.

Jedna od najinteresantnijih stvarni na ovom video snimku jeste saznanje da se izduvni sistem modela Regera ne završava kod velikog, ovalnog otvor na zadnjem delu. Umesto toga, vrhovi izduvnog sistema kod ovog modela su dizajnirani tako da izgledaju kao da su deo difuzora. Naime, ovaj izduvni sistem delo je poznate kompanije Akrapovic.  

Događaj na kojem je ovaj Koenigsegg Regera snimljen je održan na stazi Assen u Holandiji. Naravno, Regera nije jedini izvanredni automobil koji se tamo našao. Na snimku možemo videti i nekoliko drugih Koenigsegg modela, jedinstveni McLaren Senna, Pagani Zonda, narandžasti Lamborghini Aventador SVJ, Porsche Carrera GT i Ford GT iz 2005. godine.

Podsetimo, srce modela Koenigsegg Regera je petolitarski twin-turbo V8. On zajedno sa još tri elektromotora razvija ukupno 1.500 konjskih snaga i 1.280 Nm obrtnog momenta.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery