Vesti

Euro Sumar – Povoljni uslovi za kupovinu Suzuki automobila!

PR Saopštenje

Suzuki Vitara Elegance
9.48KPregleda

Kompletna gama Suzuki modela iz ponude zvaničnog uvoznika ovih automobila za Srbiju, beogradske kompanije Euro Sumar, dostupna je uz učešće od 30 odsto i uz vrlo povoljnu kamatnu stopu. Otplata kredita može da iznosi maksimalno do osamdesetčetiri meseca.

Suzuki Vitara Elegance

Uzmimo na primer jedan od najpopulranijih modela Suzukija, ne samo u Srbiji, već i u Evropi.  Reč je o modelu Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet Elegance 2WD 6MT. Cena ovog modela je 17.800 evra, učešće je 5.350 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Mesečna rata iznosi 173 evra.

Podsećanja radi, pomenuti automobil pokreće benzinski agregat od 140 KS. Agregat je povezan sa šestostepenim ručnim menjačem. Tu su i ABS sa EBD, ESP sa TCS, BAS (pomoć pri naglom kočenju) i TPMS (sistem kontrole pritiska u pneumaticima). Ovaj model ima disk kočnice na svim točkovima, aluminijumske felne, radarske siteme podrške pri kočenju u slučaju detekcije vozila i pešaka.

Tu je i adaptivni tempomat, radarsko praćenja saobraćajne trake, čitanje znakova, detekcija vozila u mrtvom uglu, navigacija, LED svetla, pomoć pri pokretanju vozila uzbrdo i nizbrdo i još mnogo toga.

Suzuki Vitara Elegance

Ništa manje zanimljiv i ništa manje tražen nije ni model Suzuki S-CROSS 1.4 Elegance 2WD 6MT. Za njega je potrebno 18.000 evra. Lider kompaktne SUV klase po kabinskom i prtljažnom prostoru. On u najvišem paketu opreme uz pomenuto finansiranje može se voziti odmah po uplati učešća od 5.400 evra. Visina mesečne rate je 176 evra (u dinarskoj protivvrednosti).

Motor je identičan kao i kod pomenute Vitare. Vrlo sličan je i paket opreme, s tim što S-CROSS ima dvozonski automatski klima-uređaj.

Ovaj način finansiranja kupovine primenljiv je i na ostale modele iz ponude. Tako Suzuki automobili postaju još dostupniji potencijalnim kupcima u Srbiji. Bliže informacija mogu se dobiti u salonima Euro Sumara u ulici Vojislava Ilića 145 (isključenje sa auto-puta za Niš kod Konjarnika) i na Novom Beogradu – Omladinskih brigada 86v (West 65).

PR Saopštenje: Euro Sumar

Fotografije: DEFINE digital

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery