AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Emisija Vrele Gume – TV Nova S nedelja u 11:30

Vrlo zanimljiva nova epizoda, ne propustite!

1.89KPregleda

Tri ultra atraktivna autorska priloga u nedelju samo na Nova S TV

 

Posle dve nedelje letnih miks emisija, za sutra smo vam spremili ekskluzivnu emisiju sa čak „tri i po“ autorska test priloga i četiri različita tipa vozila! Emisija Vrele Gume, TV Nova S, nedelja u 11:30. Krenimo redom:

 

Svega dva meseca nakon svetske premijere, restilizovana Serija 5 stigla je u Srbiju, a odmah i na Vrele Gume test! Kakve promene donosi i vredi li svih 60 i kusur hiljada evra pogledajte u nosećem test prilogu emisije iz ugla neponovljivog Miodraga Piroškog.

 

U gepek Serije 5 teško da može da stane dužnik, ali može novi san urbanih Beograđana. Električni gradski trotinet Micro for BMW. 

 

 

A kada spojite ljubav prema motorima i elektrifikaciji (čistom vazduhu) dobijete vrhunski prilog u izvedbi naše direktorke Lidije Piroški. Testirala je mali električni skuter Super Soco CUX, čije je uvoznik kompanija Iris Mega.

 

 

Za kraj, tu je naravno i oldtajmer legenda Miroslav Šosberger sa još jednim modelom iz edicije Stardust Caffe Racer gospodina Miroslava Grubina.  Pogledajte i prethodni prilog dva Miroslava.

 

 

Emisija Vrele Gume – TV Nova S, nedelja od pola 12!

 

Test: BMW Serije 5

 

Urbano: Micro for BMW

Elektrifikacija: Super Soco CUx

 

Oldtajmer: Stardust Caffe Racer 

 

 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery