Vesti

Električni SUV kompanije Ford inspirisan modelom Mustang debituje na Sajmu automobila u Los Anđelesu!?

Najverovatnije u produkcijskoj varijanti

Ford SUV inspired by Mustang
582Pregleda

Ford već neko vreme najvljuje svoj električni krosover koji je inspirisan modelom Mustang. Po svemu sudeći, taj model će premijerno biti predstavljen na Sajmu automobila u Los Anđelesu, ove jeseni.

Ford SUV inspired by Mustang

Kako prenosi list Detroit Bureau, jedan od zvaničnika američkog proizvođača je rekao da javnost prvi uvid u novi SUV može očekivati u novembru. To nam sugeriše da će ovaj model biti predstavljen u Gradu anđela u kome se sajam automobila održava od 20. novembra.

Iako je taj zvaničnik naveo da ćemo dobiti prvi uvid u novu SUV, Ford je u svom zvaničnom saopštenju koje je još ranije objavljeno, naveo da će taj model biti predstavljen pre kraja godine, te da će se u prodaji naći već od 2020. To implicira da će električni krosover inspirisan modelom Mustang biti predstavljen u potpunosti. Naravno, to još uvek nije potvrđeno, ali se dodatni detalji očekuju pre novembra.

Ford je ranije objavio tizer fotografiju na kojoj vidimo da će krosover imati zadnji deo inspirisan zadnjim delom modela Mustang. Takođe smo imali priliku da vidimo i njegove bočne retrovizore i sportski krov.

Detalja o samom pogonskom sklopu još uvek nema. Međutim, ranije je rečeno da će taj model sa jednim punjenjem moći da pređe do 483 kilometara.

Ford SUV inspired by Mustang

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery