Vesti

Ekstremni BMW M2 CS debituje na Sajmu automobila u Los Anđelesu!?

To znači da će premijera ovog modela biti održana u novembru

BMW M2 CS
1.63KPregleda

Željno iščekivani BMW M2 CS će navodono premijerno biti predstavljen u novembru, na Sajmu automobila u Los Anđelesu.

BMW M2 CS

Bavarski proizvođač automobila na modelu BMW M2 CS radi već neko vreme. Kao i mnogi drugi, i mi smo očekivali da ćemo ovaj sportski automobile videti na Sajmu automobila u Frankfurtu. Međutim, na BMW blogu se pojavila informacija da će ovaj model ipak svoju javnu premijeru imati u Gradu anđela.

BMW M2 CS će imati S55 twin-turbo redni šestovcilindarski agregat kakav se nalazi i kod modela M3 i M4 i M2 Competition. Međutim, njegova izlazna snaga je povećana na 444 KS, što znači da će M2 CS imati 39 KS više nego M2 Competition.

BMW M2 CS će bit ii lakši od Competition modela. To zahvaljujući pre svega ekstenzivnoj upotrebi ugljenikovih vlakana. Naime, od tog materijala su izrađeni krov, prednji spliter, hauba, zadnji spojler, difuzor i kućišta bočnih retrovizora. Ovaj material se u velikoj meri ističe i u kabini.

Ovaj model će biti dostupan is a šestostepenim manuelnim i sa sedmostepenim automatskim menjačem. Model sa automatskom transmisijom će iz mesta do 96 km/h ubrzavat za oko 4 sekundi.

Za razliku od modela M2 koji je serijski model, M2 CS će biti proizveden u svega 2.200 preimeraka.

BMW M2 CS

Špijunske fotografije: Carscoops

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery