Vesti

Novi tizer za Nissan Juke!

Zvanična premijera je zakazana za 3. septembar!

Nissan Juke
1.32KPregleda

Nissan je danas objavio još jednu tizer fotografiju za novu generaciju modela Juke. Pored fotografije, stigla je i potvrda da će ovaj model premijerno biti predstavljen 3. septembra. Nakon toga, ovaj model će svoju javnu premijeru imati na Sajmu automobila u Frankfurtu.

Nissan Juke

Ni ova, kao ni prethodne dve tizer fotografije nam ne otkriva puno o novom modelu Juke. Međutim, na ovoj fotografiji vidimo da će novi Juke imati LED dnevna svetla koja će biti postavljena iznad okruglih farova. Možemo videti i delić maske (grila) koja će po svemu sudeći podsećati na maske sa novijih modela kompanije Nissan. Čini nam se i da će nova generacija ovog modela imati plastične obloge na karoseriji.

Predstavnici kompanije Nissan nisu otkrili puno detalja o novoj generaciji modela Juke. Međutim, na osnovu ranijih špijunskih fotografija možemo zaključiti da će on pratiti stope svog prethodnika, te da će imati zanimljiv i upečatljiv dizajn.

Očekuje se da ovaj model na tržište stigne početkom sledeće godine. On će biti baziran na CMG platformi na kojoj su postavljeni i modeli Reanult Clio i Captur. Kada je o pogonskim opcijama reč, još uvek ništa nije zvanično potvrđeno. Međutim, spekuliše se da će ovaj model imati 1.3-litarski četvorocilindraš koji će razvijati 138 (103 kW) i 158 KS (118 kW). Postoji mogućnost da ovaj model dobije i trocilindarski turbo agregat zapremine 1.0 litara, ali i 1.5-litarski dizel.

Već neko vreme se govori i o tome da će novi Nissan Juke biti dostupan i sa plug-in hibridnim pogonskim sklopom.

Nissan Juke

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery