Vesti

E-Klasa Plug-in Hibrid – obuka za medije

PR Saopštenje

Mercedes-Benz E300de
1.36KPregleda

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz i Smart vozila, organizovala je obuku za medije za potpuno novi model, E-Klasu plug-in hibrid. Iskusni treneri iz Mercedes-Benz trening centara, predstavili su prisutnima sve novine u elektrifikaciji portfolija brenda Mercedes-Benz. Predstavljene su i konkretne napredne tehnologije koje se po prvi put primenjuju upravo na E-Klasi plug-in hibrid. 

Mercedes-Benz E300de Plug-in Hibrid

Prisutni su imali prilike da se podsete istorije uvođenja električnih motora u brendu Mercedes-Benz od daleke 1882. godine. Takođe su imali priliku i da se upoznaju sa svim novitetima novog brenda EQ. Naravno, sa posebnim osvrtom na plug-in hibrid vozila. Kompanija Daimler AG najavila je dramatično proširenje plug-in hibrid game vozila pod brendom EQ Power –  do kraja 2019. Najavljeno je da će ih biti 10, a do kraja 2020. godine čak 20. Plug-in gama Mercedes-Benz vozila sada može da se pohvali ne samo limuzinama i karavanima E-Klase i C-Klase. Već i kompaktnim vozilima kao što su A-Klasa i B-Klasa, i popularnim SUV modelima, kao što su GLE i GLC.

Bitna novost za tržište Srbije jeste početak prodaje plug-in hibrid modela od ove godine. Upravo je E-Klasa 300 de, čija cena startuje od 47.500 evra primer napredne tehnologije brenda Mercedes-Benz. Nemački proizvođač se postavio kao jedini proizvođač na tržištu koji nudi dizel motor u kombinacijom sa plug-in tehnologijom.

Plug-in hibrid modeli predstavljaju važan korak u razvoju tehnologije do vožnje bez izduvnih gasova, dok sa druge strane, ovim vozilima ne manjka praktičnosti i efikasnosti. Drugim rečima, plug-in hibridi nude najbolje iz oba sveta.

PR Saopštenje

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery