AktuelnoVesti

Dr Mičio Kaku: „Čovečanstvo je blizu ostvarivanja kontakta s vanzemaljcima“ (VIDEO)

3.38KPregleda

Većina nas je od malih nogu zainteresovana za pojavu zvanu „NLO“.

 

Na ovu temu je snimljeno mnogo filmova, a bezbrojna su svedočenja očevidaca, gde je naravno ogromna većina kvalifikovana kao nepouzdana. Međutim, prošle nedelje je Pentagon potvrdio da su „procureli“ video snimci američke ratne mornarice verodostojni, a doktor Mičio Kaku je s javnošću podelio svoje mišljenje u vezi sa svim tim.

 

Cenjeni fizičar, autor i javna naučna ličnost, Kaku se pojavljivao nekoliko puta u poznatom serijalu „Ancient Aliens“, da bi u intervjuu za TMZ izjavio da sve češća i brojnija svedočenja očevidaca jedino mogu da znače da će čovečanstvo ostvariti kontakt s vanzemaljcima tokom ovog stoleća. Srećom, nema razloga za brigu, jer se čini da nisu došli da nas „srede“, bar ne za sada.

 

Dr Mičio Kaku smatra da ukoliko nedavni neidentifikovani vazdušni fenomeni (NVF) nisu neko napredno tajno oružje, oni su potvrda vanzemaljskog života. On govori o NVF/NLO-ima, koje su pripadnici mornarice zabeležili kamerom tokom 2019. godine, da bi snimci bili obelodanjeni javnosti kroz niz „procurelih“ video zapisa i fotografija. Jedan od njih možete pogledati ispod teksta.

 

Čuveni fizičar kaže da, ako je reč o vanzemaljskim brodovima (a on smatra da jeste), to dokazuje dve stvari: na prvom mestu, čovečanstvo im ne predstavlja bilo kakvu prepreku, budući da su do te mere tehnološki napredni da mogu da dođu i odu kada to hoće i pod broj dva, s našom tehnologijom koja ubrzano evoluira, trebalo bi da ostvarimo kontakt s njima tokom ovog stoleća.

 

Na kraju razgovora, dr Kaku je pružio savet šta da radite ako vas otmu vanzemaljci. Budući da ne morate da se borite za život, jer je poznato da oni vraćaju otete na Zemlju, trebalo bi nešto da ukradete s vanzemaljskog broda, pa makar to bila i „spajalica“. Dakle, ponesite bilo kakav predmet sa sobom, da bi istraživači imali šta da analiziraju u laboratoriji.

 

Šale na stranu, njegovi saveti i zaključci o vanzemaljskom životu, čini se da su ipak utemeljeni na zdravom razumu.

 

 

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery