Vesti

DBS Superleggera, Valhalla, DB5 i Classic V8 zvezde u novom filmu o Džejmsu Bondu!

Kakav bi 007 bio bez nekog Aston Martina?

Aston Martin DBS Superleggera
1.38KPregleda

Danas je i zvanično potvrđeno da će se u novom, 25 filmu o Džejmsu Bondu (No Time to Die), pojaviti i novi Aston Martin DBS Superleggera.

Aston Martin DBS Superleggera

Od ranije smo znali da će se u ovom filmskom ostvarenju pojaviti i modeli DB5, V8 i novi Valhalla. Sada se toj listi pridružio i novi DBS Superleggera. To znači da ćemo u filmu „No Time to Die“ moći da vidimo opaki kvartet britanskog proizvođača.

Aston Martin DB5 je verovatno jedan od najpoznatiji „Bondovih“ automobila. Taj model se pojavio i u filmu „Skyfall“ u kojem glavnu ulogu tumači Danijel Krejg. Aston Martin V8 se pojavio u filmu „The Living Daylights“.  is perhaps the most famous James Bond car of them all and was previously driven by Daniel Craig during Skyfall. Prema tome, u novom filmu će svoje debije na filmskom platnu imati modeli DBS Superleggera i Valhalla.

Naime, Aston Martin već proizvodi i dostavlja širom planete model DBS Superleggera. Međutim, isto se ne može reći za model Valhalla, jer je on zapravo još uvek u fazi razvoja. Iako je premijerno predstavljen na Sajmu automobila u Ženevi početkom ove godine. Verujemo da će primerak koji će se pojaviti na filmu zapravo biti pretprodukcijski prototip.

Očigledno je da je upravo Valhalla najbrži automobil od ove četvorke. Serijski model će posedovati hibridni pognski sklop sa turbo V6 agregatom koji će razvijati 1.000 KS. Ovaj automobil će, kako se pretpostavlja, biti težak manje od 1.350 kilograma.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery