Tjuning

Da li vam se dopada ovaj, od strane kompanije Kahn tjunirani Range Rover Velar?

Prodaje se po ceni od 71.638 evra!

Range Rover Velar by Kahn Design
1.53KPregleda

Gotovo svaka renomirana tjuning kuća je kreirala svoju verziju modela Range Rover Velar. Izuzetak naravno nije ni Kahn Design, čiji tzv. P300 Pace automobil izgelda fenomenalno.

Range Rover Velar by Kahn Design

Naime, Range Rover Velar u izdanju kompanije Kahn je ofarban u saten crnu boju zahvaljujući kojoj izgleda impresivno. Tu su i felne veličine 23 cola i maska (gril), pragovi, branici, proširenja iznad točkova i spojler od ugljenikovih vlakana.

Kada je reč o enterijeru, Kahn se opredelio sa Herringbone perforiranu kožu. Ona se nalazi na sedištima i centralnom naslonu za ruke, na volanu i komandnoj tabli. Na panelima vrata je obična koža, dok su papučice izrađene od aluminijuma.

Ovaj tjunirani Range Rover Velar i dalje ima fabrički četvorocilindarski turbo agregat radne zapremine dva litara. Prema tome, on i dalje razvija 296 konjskih snaga.

Ipak, Range Rover Velar u izdanju kompanije Kahn Design ima dugačku listu opreme. Ističu se daljinska, automatska klima, ulazak i startovanje motora bez ključa, Meridian ozvučenje, infotejnment, blutut, satelitska navigacija, podesiva sedišta, panorama krov, zatamnjena stakla i slično.

Ovaj model se prodaje po ceni od 71.638 evra. Napravljen je 2018. godine, a do sada je imao dva vlasnika koji su ukupno prešli 4.828 kilometara puta.

Sa druge strane, Land Rover prodaje potpuno novi Velar sa istim agregatom po ceni od 54.687 evra.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery