Tjuning

Da li vam se dopada enterijer modela BMW X6 M u izdanju kompanije Vilner?

BMW X6 M u bojama fudbalskog kluba Inter

BMW X6 M - Vilner
3.16KPregleda

Proteklih nekoliko meseci tjuning kompanija Vilner je radila na nekoliko projekata, od modela Datsun 280Z do BMW M3 (E30). Najnoviji projekt bugarske tjuning kompanije, enterijer modela BMW X6 M,  je pak nešto „uzdržaniji“ od ostalih.  

BMW X6 M - Vilner

Naime, enterijer ovog snažnog sportskog SUV (SAV) modela je izarađen u dve boje, plavu i crnu. U kabini se ističu, i svakako upadaju „u oko“ detalji plave boje koje su zamenili originalne, crne. Tu pre svega mislimo na detalje na volanu, sedištima, centralnoj konzili, pojasevima i slično. Tu su i detalji od ugljenikovih vlakana koji su takođe lep „dodatak“.

Sa druge strane, spoljašnji dizajn ovog modela je ostao potpuno fabrički. Takođe, iako je bugarski tjuning poznat po tjuniranju agregata, 4,4-litarski twin-turbo V8 je ostao u fabričkom izdanju. To znači da on i dalje razvija 567 konjskih snaga (423 kW) i 750 Nm obrtnog momenta. To se prevodi u ubrzanje od 0 do 100 km/h za 4,2 sekunde i elektronski ograničenu maksimalnu brzinu od 250 km/h.

BMW X6 M - Vilner

BMW se trenutno priprema da svetu predstavi novu generaiju modela X6 M. Taj model je nekoliko puta do sada uslikan prilikom testiranja, a videli smo i Competition varijantu. Navodi se da će taj model imati 4,4-litarski twin-turbo V8 agregat koji će razvijati 592 konjske snage. Competition varijanta bi trebalo da razvija 616 konjskih snaga.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery