Vesti

Da li je VW T-Cross trenutno najbolji „baby“ SUV na tržištu?

Video

VW T-Cross
1.39KPregleda

SUV gama kompanije Volkswagen je nedavno dobila dva nova člana. Reč je o modelima T-Roc i T-Cross. Ovaj drugi, koji veliki broj svojih komponenti sa modelom Polo, je ujedno i najjeftiniji SUV brenda VW.

VW T-Cross

T-Cross se prodaje po ceni koja se kreće između 19.844 i 27.431 evra. To nameće pitanje, zašto bi iko platio toliko za „povišeni“ Polo?

Odgovor na to pitanje leži u nekoliko faktora. Pre svega, za T-Cross možemo slobodno reći da je jedan od onih automobila koji izgledaju veće iznutra nego spolja. Tu je i lepo dizajnirani kokpit, ali i zadnja sedišta koja se mogu pomerati napred i nazad. To putnicima omogućava da imaju i više nego dovoljno prostora za noge, ali time se smanjuje kapacitet prtljažnika. I obrnuto. U svakom slučaju, lepo je znati da postoji ta mogućnost.

Iako je T-Cross potkompaktni SUV, njegov enterijer izgleda kao da je sa nekog premijum modela. Infotejnment se lako koristi, „prijateljski je nastrojen“ prema korisniku. Takođe, u kabinu ne prodire puno buke spolja. Prema tome, nema nekih većih zamerki. Slobodno možemo reći da su dizajneri Volkswagen-a lepo uradili svoj posao.

Isto se može reći i za inženjere nemačkog brenda. Naime, upravljanje, kočenje i vožnja su i te kako dobri. T-Cross se lepo snalazi u krivinama, ali nemojte misliti da je on kao povišeni Polo GTI, jer on to nije. Niti je nameravano da to bude.

U svakom slučaju, T-Cross je automobil koji vredi onoliko koliko košta. Međutim, da li je najbolji mali SUV na tržištu? Pogledajte video recenziju kolega sa AutoExpress kanala, pa procenite sami.

Izvor: AutoExpress

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery