Vesti

Da li vam se dopada Audi A7 Sportback u „Glacier White Metallic“ boji?

Izložen je na Audi Forumu u Nekarsulmu

Audi A7 Sportback
2.98KPregleda

Da li ste kojim slučajem jedan od onih ljudi koji misle „bela je nova crna“? Pogotovo kada je reč o luksuznim automobilima? Ako jeste, onda možete nasladiti svoje oči ovim Audi A7 Sportback modelom.

Audi A7 Sportback

Naime, ovaj Audi A7 Sportback je ofarban u „Glacier White Metallic“ boju koja je dostupna kao opcija i košta 595 dolara. Ona automobilu daje veći sjaj od, na primer „Ibis White“ boje koja je standardna. Što se cene samog automobila tiče, ovaj Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro košta najmanje 68.000 dolara.

Ovaj primerak je izložen na Audi Forumu u Nekarsulmu. Na osnovu HD Matrix LED farovima sa dinamičnim dnevnim svetlima i zadnjim LED svetlosnim jedinicama, rekli bismo da je reč o modelu sa skupljim paketom opreme.

Srce modela Audi A7 Sportback 55 TFSI Quattro je trolitarski, turbo V6 agregat. On razvija 335 KS i 500 Nm obrtnog momenta. Uz pomoć sedmostepenog S-tronic menjača i standardnog pogona na svim točkovima, ovaj A7 iz mesta do 100 km/h ubrzava za 5,3 sekunde. Takođe, on postiže maksimalnu brzinu koja je elektronski ograničena od 250 km/h.

Audi A7 Sportback

Da li vam se dopada ovaj A7 Sportback u ovoj beloj boji? Pišite nam u komentarima…

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery