Vesti

Kijanu Rivs i njegova kolekcija motora

Video

Kijanu Rivs i njegova kolekcija motora
3.88KPregleda

Svi smo čitali priče o Kijanu Rivsu, jednom od najpoznatijih i najpopularnijih glumaca današnjice. Znamo da iako je jedan od glumačkih velikana, on živi skromnim životom i trudi se da bude normalna osoba. Vozi se metroom, ne troši milione dolara na gluposti i trudi se da pomogne svim svojim obožavaocima.

Kijanu Rivs i njegova kolekcija motora

Ipak, Kijanu ne krije da je veliki ljubitelj dvotočkaša. Oni su definitivno jedna od njegovih najvećih strasti. Zbog toga je on odlučio da se posveti njima te je počeo da kreira jedinstvene dvotočkaše. Njegova kompanija nosi naziv „Arch Motorcycle“ i kreira motore koji spajaju retro dizajn za modernom tehnologijom. Tako vozači imaju priliku da u sjajnoj vožnji uživaju na “old-school” motorima.

Kijanu sarađuje sa poznatim dizajnerom Gardom Holingerom koji je njegov poslovni partner.  Upravo je on odgovoran za ove kreacije. Pošto je reč o „Custom Made“ motorima koji su jedinstveni, cena ovih dvotočkaša je prilično visoka. Oni se u proseku motori mogu kupiti za oko 78.000 dolara. Naravno, cena varira od modela do modela. Međutim, ono što treba da znate da će vam biti potrebno oko 70.000 ako želite motor Kijanua Rivsa.

Osim što sada poseduje firmu koja kreira dovotčkaše, Kijanu poseduje prilično veliku i skupocenu kolekciju motora koje je počeo da kupuje kada je imao samo 18. godina.

Kijanu Rivs i njegova kolekcija motora

On je u intervjuu za GQ Magazin otkrio da je kao vrlo mlad naučio da vozi motore. Naveo je i da su ga uvek uzbuđivali skupovi bajkera u njegovom kraju. Tako je nastala njegova ljubav prema dvotočkašima koju gaji i dan danas.

Pogledajte vide klip i sve skupocene mezimce koji se nalaze u moto fabrici koju poseduje poznati glumac.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery