AktuelnoVesti

Čovek poklanja Chevy Corvette iz 2016. onome ko pronađe njegovog psa (VIDEO)

1.47KPregleda

Psi su najbolji čovekovi prijatelji, tako da  ne čudi što su ljudi često u stanju da učine sve za njih.

 

Ovoga puta se radi o priči o ljubavi između jedne porodice i njihovog psa, Marlija.

 

 

Naime, Derek i Aleks Kirhner iz Kob Kauntija u Džordžiji, bili su u potrazi za Marli od septembra 2021. Porodica je učinila sve da pronađe svog ljubimca, ali bez uspeha, tako da Derek nudi svoj Chevy Corvette Z51 iz 2016. kao nagradu za pronalaženje Marli, uz 4.000 dolara u „kešu“.

 

„Ona je važan deo naše porodice i mi moramo da je vratimo“, rekla je Aleks Kirhner za Fox News.

 

Marli je mešanka vipeta, stara četiri godine. Usvojena je pre par godina iz Cherokee County Humane Societyja. Kada su Derek i njegova porodica otišli na odmor u Hilton Hed u Južnoj Karolini u septembru, Marli je pobegla.

 

Od tada, Derek je u potrazi za Marli u Hilton Hedu, pokušavajući da raširi vesti o njenom nestanku vozeći se na biciklu i deleći postere. Čak je postavio kamere za praćenje u gradu i angažovao vidovnjake da pomognu u pronalaženju.

 

„Ustajem ujutro, izlazim i započinjem jutarnju potragu. Imam postere na biciklu, „izgubljen pas“ i vozim se kroz Hilton Hed. Gotovo si u gradu me znaju kao Marlinog ćaleta“, kaže Derek Kirhner.

 

U međuvemenu, Aleks i njihov sin su se vratili kući u Džordžiju, gde je ona formirala Facebook grupu posvećenu potrazi za Marli.

 

„Da mi neko sada priđe i kaže da ima Marli, rekao bih mu da uzme automobil. Ja bih bio srećan da mogu da odem sa svojim psom“, kaže Derek.

 

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery