AktuelnoVesti

Citroen Type Holidays

2.93KPregleda

Sloboda je u pokretu i boravku u prirodi

 

 

 

Zbog neverovatnog rasta i masovnosti kamper vozila, gotovo sve evropske zemlje su umesto slobode u kretanju, kamperima nametnuli zabrane slobodnog života i namenili im rezervate za boravak. Citroen pokušava da doskoči tome

 

 

Merama i zabranama  kojima je gotovo uništen pojam slobodno kampovanje kamperi su proterani sa najatraktivnijih lokacija u prenatrpane kampove, uz sve brojnije zabrane ulaska u gradove, ovaj vid turizma postaje besmislen.

 

Veliki kamperi i kamper van vozila duža od 6 metara postali su nepoželjni na većini destinacija pa se tome može doskočiti samo malim kamper vozilima koja nude mogućnost „mutacije“ iz mini van putničkog vozila u kućicu putujuću.

 

 

 

Shvativši taj trend takozvanog urbanog kamperizma, Citroen je ljudima slobodnog duha ponudio vrlo zanimljiv retro model Type Holidays.

 

 

 

 

Ovaj model kombinuje legendarni Citroen Type H sa modernijim SpaceTourerom, što rezultira uređenjem enterijera koji će uskoro biti dostupan širom Citroen mreže, kroz asortiman koji će se zvati „Holidays“.

 

 

 

 

Konstruisan u retro stilu a postavljen na modernu tehnološku platformu Citroen Holidays poseduje sve ono što je potrebno za putnike nomade koji u svojim kretanjima neguju stil boravka u kamperu u kombinaciji sa hotelskim smeštajem recimo svaki drugi dan.

 

 

Citroen Holidays može uz nesmetani boravak na najlepšim plažama da savršeno zavara nadležne organe i uđe u gradske zone i time omogući svojim korisnicima potpunu slobodu kretanja koja je danas kamperistima potpuno oduzeta.

 

 

BONUS VIDEO: PLANETARIJUM – Srbija je još uvek kamperski raj 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery