Vesti

Chevy Blazer – odlična oprema za samo 30.000 dolara!

Za svakog ponešto

854Pregleda

Potpuno novi Chevrolet Blazer će se prodavati u L, Blazer, RS i Premier paketima opreme, a cena uvodnog L modela počinje od 29.995 dolara, na američkom tržištu.

Chevrolet će svoj najnoviji krosover model početi da prodaje od januara sledeće godine, a reč je o modelu sa širokim stavom, odličnim propocijama i dinamičnom formom, koji ima dosta opcija.

„Dizajn modela Blazer kupcima nudi nešto što prevazilazi njihove potrebe, te na pravi način prikazuje njihovu ličnost“, rekao je šef marketinga kompanije Chevrolet, Stiv Mahoros. „Blazer predstavlja novi dizajnerski pravac za krosover modele naše kompanije, i dodatno će pojačati naš uticaj u jednom od najbrže rastućih segmenata na tržištu“, dodao je on.

Na primer, RS verzija ovog modela je ima sportski, ulicom inspirisani dizajn, kako su naveli iz proizvođača, dok je Premier varijanta luksuznija i skuplja.

Ono što je možda najimpresivnije svakako jeste spisak standardne opreme na uvodnoj L varijanti. Naime, u standardnu opremu spada ekran osetljiv na dodir veličine 8 inča, 4G LTE mreža sa prenosivom Wi-Fi tačkom, Apple CarPlay i Android Auto platforme, odeljak za sitnice koji se elektronski zaključava, otključavanje i startovanje automobila bez ključa, HD kameru za vožnju unazad, dvozonsku automatsku kontolu klime, retrovizore sa grejačima i podesiva prednja i zadnja sedišta, kao i felne veličine 18 cola.

Od dodatnih opcija dosutpni su panoramski krov iz dva panela, pogon na svim točkovima, kuka, automatski grejači na volanu, grejači i ventilacija na sedištima, bežični punjač, šest USB portova i pregršt bezbednosnih sistema među kojima je i adaptivna kontola krstarenja.

Srce ovog modela čini četvorocilindarski agregat radne zapremine 2,5 litara koji razvija 193 konjskih snaga, mada se klijenti mogu odlučiti i za V6 agregat zapremine 3,6 litara koji razvija 395 konjskih snaga. Oba agregata su povezana sa devetostepnim automatskim menjačem i poseduju stani/kreni funkciju.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery