Vesti

Chevrolet predstavio Bolt za 2020. godinu!

Novi model će imati za 10 procenata veću autonomiju!

Chevrolet Bolt
1.28KPregleda

Kompanija Chevrolet je danas i zvanično predstavila model Bolt za 2020. godinu! Potvrđeno je da će on imati autonomiju od 417 kilometara.

Chevrolet Bolt

Naime, nakon što su se juče pojavile preliminarne informacije o modelu Chevrolet Bolt, on je danas i zvanično predstavljen. Velike vesti su naravno, to što je njegova autonomija sada 417 kilometara sa jednim punjenjem. Za one koji ne znaju, to je za 34 kilometara veća autonomija od one koju je imao model za 2019. godinu. Predstavnici američkog proizvođača navode da će ovaj dodatni „domet“ njihov električni model učiniti još interesantnijim potencijalnim kupcima.

Veća autonomija je postignuta zahvaljujući hemijskim unapređenjima u ćelijama baterija. To znači da je Chevrolet povećao „domet“ modela Bolt za oko 10 procenata, bez da je izvršio fizičke promene na bateriji.

Chevrolet Bolt će se u prodajnim salonima naći krajem ove godine. Prodavaće se po ceni od 37.495 dolara. Za isto toliko novca se prodaje i trenunti model.

Čini nam se da nema drugih, značajnijih promena. Međutim, potvrđeno je da će ovaj model od sada biti dostupan i sa dve nove boje. One su nazvane „Oasis Blue“ i „Cayenne Orange Metallic“. Ova druga je dostupna kao opcija i za nju je potrebno izdvojiti više novca.

Chevrolet Bolt

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery