Vesti

BMW X7 – najluksuzniji SUV među BMW X modelima

PR Saopštenje

BMW X7
4.65KPregleda

Najnovijim modelom X game, koji je publici u Srbiji premijerno predstavljen na Međunarodnom Salonu automobila u Beogradu – BMW X7, BMW je učvrstio svoju poziciju vodećeg proizvođača SUV vozila na globalnom nivou.

BMW X7

Ovo je prvi model BMW X game automobila čija oprema odiše luksuznim detaljima, kao što su u modelu BMW Serije 7. U standardnoj verziji dolazi sa 7 sedišta i najveći je X model. Dugačak je 5,15 metara, sa kapacitetom prtljažnika od 2.120 litara (sa oborenim sedištima). Uz doplatu se može dobiti drugi red sedišta u komfornoj verziji.Tada automobil ima ukupno 6 sedišta, ali su u drugom redu sedišta sa svim podešavanjima.

Ovaj automobil se ističe impresivnom prednjom maskom, visinom i prostranošću

U standardu ima Adaptivna LED svetla. Laserska svetla sa dometom od 600m dostupna su kao opcija. Standardnu opremu ovog modela čine još i aluminijumske felne od 20 cola. Tu je i sportski volan, sportska sedišta, trostruki panoramski krov, koji dodatno naglašava osećaj prostranosti, i četvorozonski klima uređaj.

U standardnoj konfiguraciji, model je sa pogonom na sva 4 točka i sa osmostepenim automatskim Steptronic menjačem. Sportski automatski menjač dostupan je kao opcija. Zahvaljujući pomičnom drugom redu sedišta, omogućen je lak pristup trećem redu sedišta. Standard kod ovog modela je BMW Live Cockpit Professional sa BMW operativnim sistemom u verziji 7.0. BMW kontrola gestovima je dostupna kao opcija i prepoznaje čak 7 različitih komandi rukom.

U ponudi su dva paketa opreme. Design Pure Excellence, naglašava elegantan izgled hromiranim elementima visokog sjaja sa prednje i zadnje strane, kao i udobnim sedištima presvučenih Merino kožom. Drugi paket je M Sport koji ističe dinamične performanse ovog modela vizuelnim detaljima kao što su specijalni točkovi od 21 cola sa alu-felnama, uz M aerodinamični paket i M Sport kočnice sa plavim “čeljustima”. Oprema je luksuzna u pravom smislu te reči. Ovaj model poseduje i akustična stakla, četvorozonski klima uređaj, držače za čaše sa grejanjem i hlađenjem… Tu je i Bowers&Wilkins 3D Diamond Surround Sistem sa 20 zvučnika i novim 3D Audio sa dijamantskim visokotoncima na krovu. Sedišta sa masažerima i ventilacijom i BMW Display ključ. Dostupan je i sistem za zabavu u drugom redu sedišta, sa dva ekrana osetljiva na dodir.

BMW je do sada prodao preko 6 miliona BMW X modela na globalnom nivou, a modelom X7 BMW smešta deo X segmenta u luksuznu klasu.

Ovaj model je dostupan za test u Delta Motors salonu automobila u Beogradu, a njegova početna cena iznosi 89.990€.

Saznajte više: www.bmw.rs

PR Saopštenje 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery