AktuelnoVesti

BMW X7, Dark Shadow Edition

Iskopaš, prelakiraš i prodaješ kao novi

4.1KPregleda

X7 u zloslutnom odelu u skladu sa vremenom

 

Ako želite zaista da se osećate kao šef mafije, BMW X7 Dark Shadow Edition je možda i najidealniji SUV. Naravno, da vas drugi voze u njemu.

 

 

Dakle, nakon bazne, ali već vrlo luksuzne verzije predstavljene početkom prošle godine, te nekoliko još „nabudženijih“ ali i redukovanih varijanti, kao i Alpina sportskog izdanja, na red je došla variacija na temu kolorita, koji nas poseća na neku pogrebnu priči, bilo da je ona u vezi sa kriminlanim radnjama ili pandemijskom pošasti koja hara.

 

 

Novi X7 u „Tamna senka“ ediciji izdvaja specijalna nijansametalik smrznute artičke sive“ boje. Biće proizvedeno svega 500 jedinica širom sveta, od kojih će samo 75 ostati u Sjedinjenim Državama. Iako se ova boja koristi i na pojedinim drugim BMW modelima, ovo je prvi put da je predstavljena na jednom X – u. 

 

 

Dopuna metalizirane „Frozen Arctic Grey“ boje je BMW-ova individualna linija senki visokog sjaja  koja se vidi na bočnim prozorim,  B i C stubovima, spoljašnjim retrovizorima, rešetki bubrega i difuzorima. Svi ovi elementi završeni su u sjajnoj crnoj boji.

 

 

Svi modeli X7 Dark Shadow Edition koji će napustiti fabriku nemačke kompanije u američkom Spartanburgu standardno će se isporučivati sa 22-inčnim M alu felnama sa V-krak dizajnom i Jet Black mat finišom. M sportski izduvni sistem je takođe deo standardne opreme.

 

 

BMW će prodavati ovaj model ograničene serije u konfiguracijama sa šest ili sedam sedišta. Bez obzira za koliko sedišta se kupci odluče, luksuzni SUV dobija M kožni volan, BMW Individual Merino potpunu kožne presvlake sa kontrastnim šavovima Night Blue/Black i BMW Individual krovnu liniju sa opet noćno plavim Alcantara završetkom.

 

 

 

Pored toga, gornji deo instrument table i nasloni za ruke takođe su dovršeni u Night Blue nijansama, ali u nappa koži. Crna merino koža koristi se i za ostale delove kabine, a aluminijski ulošci i  crna klavir ploča takođe su deo kokpita.

 

 

Svi modeli BMW X7 Dark Shadow Edition 2021 zasnovani su na verziji M50i, što znači da imaju 4.4-litarski V8 turbo-motor sa 523 kS i 750 Nm obrtnog momentom. Američke cene počinju od 120,490 dolara, uključujući i obavezan depozit od 1,000 dolara prilkom narudžbine.

 

 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery