Vesti

BMW Serije 3 – Sedma generacija za sedmu silu

BMW Serije 3
1.52KPregleda

Danas je u Delta Motors salonu u Beogradu pretpremijerno predstavljena nova generacija modela BMW Serije 3.

Na statičkoj prezentaciji sedme generacije sportskog sedana mogli su se čuti i videti brojni noviteti koje donosi nova verzija legendarnog modela. Nije se odstupilo od tradicionalnog BMW izgleda i dizajnerskih rešenja, ali je akcenat stavljen na bezbednost i poboljšane performanse.

 

BMW Serije 3

Nakon 43 godine od kako je predstavljena prva generacija ovog modela, prodato je preko 15 miliona primeraka. Ipak, nova generacija modela BMW Serija 3 pomera granice u svakom pogledu. Ona ima najmoderniju tehnologiju i naravno, kabina je izrđena od premijum materijala.

Novi BMW Serije 3 je za 85 mm duži od svog prethodnika, te je dugačak ukupno 4.709 mm. Takođe je i za 16 mm širi (sada je širok 1.827 mm) i samo je 1 mm viši. Ipak, međuosovinsko rastojanje je veće za 41 mm te sada iznosi 2.851 mm, što je najveće međuosovinsko rastojanje u ovoj klasi automobila. Uprkos većim dimezijama, novi model je za 55kg lakši od prethodne generacije.

Pročitajte i: Premijerno je predstavljen i novi BMW Serije 3!

Ovaj model će na našem tržištu zvanično biti dostupan od 4.marta, ali već sad može da se konfiguriše i naruči željeni model. Cena kreće od 36.990 evra, što je samo par stotina evra više od prethodnog modela Serije 3.

Uskoro opširnije…

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery