Vesti

The Grand Tour će se snimati i nakon 3. sezone!

The Grand Tour, Džeremi Klarkson
1.11KPregleda

Treća sezona emisije The Grand Tour će se emitovati od januara sledeće godine. Po svemu sudeći, popularni voditeljski trio kog čine Džeremi Klarkson, Džejms Mej i Ričard Hamond će nastaviti da snima i posle treće sezone.

The Grand Tour

Naime, na zvaničnom Twitter profilu emisije je postavljena najava Amazon kompanije u kojoj se navodi: „Uzbuđeni smo što možemo da najavimo da smo obnovili ugovore sa članovima The Grand Tour emisije i za 4. sezonu. Ponosni smo što ćemo i dalje biti druga kuća Džeremiju, Ričardu i Džejmsu“. U ovom tvitu se navodi i da će emisija od 4. sezone imati znatno drugačiji format. Tu se pre svega misli na to da će „momci napustiti šator kako bi krenuli na putovanja koja svi volimo“.

Prema tome, emisija će se u budućnosti sastojati od najmanje četiri specijala godišnje. To znači da će se odustati od tradicionalnih recenzija i segmenata iz studija. Format će biti takav  da će se snimiti nekoliko dužih emisija koje će imati veliki budžet, a ne desetak epizoda.

Klarkson je u jednom intervjuu izjavio da će mu nedostajati interakcija sa publikom. Međutim, priznao je da je promena neophodna.

U svakom slučaju, upravo su ta putovanja i avanture na putevima ono što publika najviše voli kod emisije The Grand Tour.

The Grand Tour

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery