AktuelnoVesti

BMW M5 CS uskoro na tržištu (VIDEO)

1.66KPregleda

Biće 70 kilograma lakši u odnosu na aktuelni Competition model

 

BMW M5 Competition je ekstremno zabavan automobil. To i ne čudi, budući da raspolaže sa 620 ks i 750 Nm iz 4,4-litarskog twin-turbo V8, koji ujedno obezbeđuje sprint do „stotke“ za 3,3 sekunde. Ipak, Bavarci smatraju da postoji još prostora za napredak, i to u vidu M5 CS.

 

 

Poput M2, M3 i M4 CS pre njega, M5 CS obećava više snage i manje mase. U kratkom „tizer“ videu koji je nemački proizvođač postavio na svoje Facebook i Instagram profile, obećava 635 konja, uz 70 kilograma manje u poređenju s aktuelnim Competitionom.

 

 

Kratak klip nam takođe pruža uvid u spoljašnjost novog M5 CS, naglašavajući detalje kao što su bronzani akcenti oko „bubrega“, što je u skladu s kovanim aluminijumskim naplacima s crvenim karbon-keramičkim kočnim čeljustima i žutim farovima u sportskom stilu (imamo ih takođe na M8 Gran Coupeu). Karoserija M5 CS se takođe odlikuje satensko crnim finišom, koji je u lepom kontrastu sa zlatnim akcentima. Gume su Pirelli P Zero Corsa (275 napred/285 pozadi). Nema nagoveštaja što se tiče izmena u enterijeru, ali za očekivati je prisustvo odgovarajućih CS oznaka i više sportskih detalja.

Očekujemo da ćemo uskoro znati više informacija u vezi s ovim atraktivnim BMW-om. Premijera će biti obavljena početkom 2021, pred prodaju u leto iste godine. Očekujemo i popriličan prirast u ceni u odnosu na Competition.

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery