Tjuning

Audi RS3 Sportback u izdanju kompanije ABT Sportsline razvija 463 KS!

Snažniji od modela Merecedes-AMG A45 S!

Audi RS3 Sportback by ABT Sportsline
3.15KPregleda

Zvanično, kralj „hot heč“ segmenta je novi Mercedes-AMG A45 S. Taj model razvija impresivnih 415 KS (310 kW) i 500 Nm obrtnog momenta u fabričkom stanju. To ga čini za 21 KS (15 kW) i 20 Nm snažijim od fabričkog Audi RS3 Sportback modela.

Audi RS3 Sportback by ABT Sportsline

Međutim, uz malu pomoć tjuning kuće ABT Sportsline, hečbek model iz Ingloštata je postao snažniji. Ovaj tjunirani Audi RS3 Sportback je dobio novu ECU i hladnjak. Zahvaljujući tome, on razvija 463 KS (346 kW) i 540 Nm obrtnog momenta. Maksimalna brzina koju postiže je povećana sa 250 na 285 km/h. Međutim, za sada nema nikakvih informacija o vremenu koje je ovom modelu potrebno za ubrzavanje od 0 do 100 km/h. Fabričkom Audi RS3 Sportback za to treba 4,1 sekunda.

Uskoro će ABT lansirati i izduvni sistem sa prigušivačima sa crnim, hromiranim završecima izduvniih cevi od 102 mm. Izduvni sistem će biti izrađen od nerđajućeg čelika, a za ovaj model će biti dostupan kao opcija. Dok to ne bude predstavljeno tu su nove opruge, unapređene kočnice i slično. Model sa fotografija ima i alu-felne veličine 19 cola. Dostupne su i felne od 20 cola, različitog dizajna.

ABT Sportsline nije ostavio ni enterijer modela Audi RS3 Sportback. Za pravu količnu novca, oni će instalirati novu presvlaku, projektore na dnu vrata i slično. Oni koji se ne mogu odlučiti za neku od brojinih opcija zasebno, mogu jednostavno odabrati RS3 tjuning paket, koji dolazi u kombinaciji sa modifikacijama u enterijeru.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery