Tjuning

Audi Q7 50 TDI u izdanju kompanije ABT Sportsline!

Razvija 325 KS i ima “wide body-kit”!

Audi Q7 50 TDI by ABT Sportsline
2.5KPregleda

Tjuning kompanija ABT Sportsline je lansirala nova ažuriranja za drugu generaciju modela Audi Q7. Ove modifikacije namenjene su modelu Audi Q7 50 TDI, kog pokreće trolitarski dizel agregat koji razvija 282 konjske snage (210 kW) i 600 Nm obrtnog momenta.  

Audi Q7 50 TDI by ABT Sportsline

Međutim, tjuning čipom kompanije ABT Sportsline, ukupna izlazna snaga ovog agregata je povećana na 325 konjskih snaga (243 kW) i 650 Nm obrtnog momenta.

Tu su i nove komponente na karoseriji. Ističu se proširenja na prednjem i zadnjem kraju automobila, ali i širi pragovi. Tu su i proširenja iznad točkova, a kao opcija su dostupni i detalji izrađeni od ugljenikovih vlakana. Tu pre svega mislimo na masku (gril), spojler i slično. Tu su i aluminijumske felne veličine 22 cola dostupne u tri različita dizajna.

Kada je reč o modifikacijama u enterijeru, ističu se detalji od ugljenikovih vlakana na komandnoj tabli, ručici menjača i okvirima sedišta. Volan može biti naručen sa detaljima od ugljenikovih vlakana ili kože.

Predstavnici ove poznate tjuning kompanije su naveli da neke od modifikacija mogu primeniti i na prvu generaciju modela Audi Q7.

Da li vam se dopada ovaj, od strane ABT Sportsline tjunirani Audi Q7 50 TDI? Pišite nam u komentarima… 

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery