970_250_eko
Vesti

Aston Martin Vantage nije savršen, ali je prelep!

Video

Aston Martin Vantage
1.08KPregleda

Aston Martin je oduvek pravio neke od najlepših automobile na tržištu. Izuzetak nije ni novi Vantage. Zapravo, ne bi bilo pretirivanje reći da je Vantage jednostavno prelep automobil.

Aston Martin Vantage

Naime, Aston Martin Vantage je baziran na istoj platformi kao i DB11, ali je modifikovan u velikoj meri. On ima i drugačije vešanje, ali i Mercedes-AMG agregat ispod haube koji je uparen sa osmostepenim automatskim menjačem koji je smešten na zadnjem delu automobile. Na taj način ovaj model ima savršenu 50:50 raspodelu težine.

Četvorolitarski twin-turbo V8 agregat možda dolazi iz Nemačke, ali je njegov softver u potpunosti britanski. Rezultat je izlazna snaga od 503 KS (375 kW) i 685 Nm obrtnog momenta. Zahvaljujući tome, novi Aston Martin Vantage iz mesta do 100 km/h ubrzava za samo 3,6 sekundi. Takođe, on postiže maksimalnu brzinu od 314 km/h.

Kokpit je orijentisan ka vozaču i veoma je luksuzan. Vozači se nalaze okruženi kožom i drugim finim materijalima, kao što sun a primer ugljenikova vlakna. Tu su i brojni dugmići na centralnoj konzoli i infotejnment system. Za one koji nisu okoreli ljubitelji Lamborghini, Ferarri i Porsche modela, Aston Martin Vanage je pravi automobil.

Video koji je ispod teksta je snimljen u Australiji, gde se Aston Martin Vantage prodaje po ceni od 300.000 australijskih dolara.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery