Vesti

Alfa Romeo i zvanično potvrdila da sprema “nešto novo” za Ženevu!

Najava premijere

Alfa Romeo Giulia
1.82KPregleda

Danas su i zvanično potvrđene glasine da će kompanija Alfa Romeo na Sajmu automobila u Ženevi predstaviti novi model. Pretpostavlja se da je reč o kompaktnom SUV modelu.

Berdž Aleksanin, jedan od zvaničnika italijanskog proizvođača u Americi, je u jednom intervjuu otkrio šta možemo očekivati. “Za sada mogu reći ovo: Alfa Romeo u Ženevu dolazi u punoj snazi. Očekujte već poznate automobile iz naše game, ali i nešto novo. Jedva čekamo da svima pokažemo šta je sledeće u svetu italijanskih performansi i luksuza. Budite uz nas 5. marta i zavirite u sledeće poglavlje Alfa Romeo legendarne priče.”

Zvaničnik brenda Alfa Romeo je nagovestio i da postoji mogućnost onlajn premijere još uvek misterioznog vozila. Naravno, ako do toga dođe, to će biti pre Sajma automobila u Ženevi. Ako pak do toga ne dođe, onda očekujte seriju tizer fotografija koje će najavljivati novi model.

Šta je još u planu kompanije Alfa Romeo?

Naime, italijanski brend namerava da u bliskoj budućnosti predstavi i restilizovane verzije modela Giulia i Stelvio. SUV model se proizvodi od 2016. godine, a Giulia je već stara četiri godine.

U planu je i nova generacija modela Giulietta koja bi trebalo da dobije i plug-in hibridni pogonski sklop. Žeđ za SUV modelima kod kupaca će zadovoljiti dva nova modela. Jedan od njih će biti konkurent modelima kao što su Volvo XC40, Jaguar E-Pace i BMW X1. Drugi će biti alternativa i konkurent modelu Audi Q7. Očekuje se i veliki povratak na scenu dva modela GTV i 8C.

Alfa Romeo Stelvio

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery